15 & 16 augustus 2020 Sportpark de Wolfsberg info@beauviltersmemorial.nl

Uitslag 2019

19 augustus 2019 – WOW! Het Beau Vilters Memorial toernooi van 2019 zit er al weer op. We kijken terug op een mooie 3de editie met volop topvoetbal van het hoogste niveau. Na een zinderende finale tussen Nordsjaelland Right to Dream en KAA Gent trokken de Belgen uiteindelijk aan het langste eind.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het geweldige toernooi en hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug voor de vierde editie van het Beau Vilters Memorial! Hieronder de gehele uitslag:

 1. KAA Gent
 2. Right To Dream Nordsjaelland
 3. Willem
 4. FC Kopenhangen
 5. AEK Athene
 6. Regioteam SHH
 7. Mitsubishi Yowa
 8. Almere City
 9. VVV-Venlo
 10. Polonia Warschau
 11. Fortuna Sittard
 12. FC Volendam